Efter en hård men velfortjent indkøbstur er det godt at få sig en fadøl og lidt at spise. (Ingen snitzel i år).

  

 

Rigtige mænd spiser op. Det kan man godt nok overhovedet ikke se på dem. Det er nok fordi at de også kan finde på at drikke (lidt) vand en gang imellem.

Copyright ® 2007 hoejbanen.dk  
www.hoejbanen.dk

G - Togsgutterne er en lille, særdeles eksklusiv modelbaneklub, med i øjeblikket 6 medlemmer af hvert køn. Det vil sige der er ialt 12 medlemmer af klubben.

 

Alle medlemmerne i klubben kører med LGB og efterhånden har alle også bygget om til digital styring. En enkelt kører med trådløs fjernbejening og egen strømforsyning i lokomotiv. Dette gør at han kan køre på alle anlæg både digital og analog.

 

Klubben afholder en del arrangementer i løbet af året. Disse arrangementer omhandler køredage hos klubbens forskellige medlemmer. Disse køredage bliver planlagt, som regel i november / december måned for det kommende år.

 

Det er "drengene" i klubben som leger med tog. Der bliver dog også afsat lidt tid på "køredagene" til at hygge med "pigerne". Vi er jo til at lokke med kaffe og lidt godt at spise. Måske endda en flødeskumskage når der rigtigt skal være fest.

 

Derudover er det ethvert medlems ret at indbyde til yderligere køredage - også med meget korte tidsvarsler. Dette kan være på grund af rigtig godt vejr i perioden og dermed en ubændig trang for at lege med de andre drenge i klubben.

 

Derudover arrangeres der en årlig udflugt, som ikke nødvendigvis behøver at handle om tog.

 

En årlig tilbagevendende julefrokost bliver der også budt ind til. Dette foregår på skift hos de forskellige medlemmer.

 

 

 

En ikke uvæsentlig ting til et godt togarrangement - øl, et godt glas kodt øl - til at holde maskineriet kørende med.

Sidste arrangement i klubben.  -  Den store snitzel  og årlige indkøbsdag. 2007 .

24 marts var det den store årlige indkøbsdag. Alle samles til morgenkaffe og rundstykker inden turen går mod Gliffe. I år med ekstra overraskelse. Den ene af mine 2 specielal bestillinger på bygninger til havebanen var færdig og klar til levering. Dette er der meget snart mere om på relevant sted. (Bygninger).

Som sædvanlig en hjertelig modtagelse ved ankomsten til Gliffe. Rundvisning i den nye have og en lille forklaring om hvad der skal ske i løbet af forår og sommer. Derefter indbydes alle til lidt koldt at drikke og hyggesnak. Derefter ind og kikke på de bestilte varer og måske om man lige kan finde en eller anden sjov lille ting ud over hvad der på forhånd er bestilt. Det bliver hurtigt hyggeligt med at alle lige skal vise de andre en eller anden spændende ting som det må være godt at eje. I år var der mange forskellige spændende former for lamper til både nyt og gammelt. Specielt nogle flotte messing lamper til stationer.

Derefter gik turen videre til et egnet spisested. Denne gang kørte vi syd på til Hide. Det tager kun ci 10 minutter fra Gliffe. Her blev der også købt lidt til de forskellige havebaner i en lille forretning der.

Derefter så var det så absolut tid til at få en fadøl. Derfor måtte vi hurtigt finde et sted hvor vi kunne få lidt at spise og øl - ganske som traditionen foreskriver. I år fandt vi et rigtig godt sted med både rigtig god mad og rigtigt godt øl. Så hvad kan man forlange mere.

INDKØBSTUR

2005

GLIFFE

INDKØBSTUR

2006

GLIFFE

INDKØBSTUR

2007

GLIFFE