www.hoejbanen.dk

 
 

 

Her er den første af to bygninger netop ankommet til Højbanen. Opstillingen er lavet en solrig forårsdag d. 25 marts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er det snart længe siden at hovedbygningen har haft sit indtog på Højbanen. De billeder der er taget til denne side har desværre vist sig at være lidt vanskelige at få udgivet på denne side. Der må derfor desværre henvises midlertidigt til andre sider for at se billeder af hovedbygningen. Der arbejdes på at løst problemet.

 

Ligeledes vil der også komme andre billeder optaget i løbet af dette års sæson, som som viser den, (i år lille) udvikling der har været på banen.

 

 

 

 

Copyright ® 2007 hoejbanen.dk  

 

Banebilleder 2006

 

Banebilleder 2007

Det er her du er nu

 

Banebilleder 2005

Dette er den første af 2 bygninger der er specielt bestilt til Højbanen.  Bygningen er  opmålt og bygget af Jernbanedirektøren fra Æ' Kleinbahn som andet sted har fået sin egen (endnu ikke færdige) side.

Den anden bygning er under konstruktion og derfor er denne opstilling kun for at lave et par billeder. Den endelige placering på anlæget kommer senere.

Her bagsiden af bygningen.

 

Der er lavet en identisk bygning som denne til opstilling på Æ' Kleinbahn. Eller næsten identisk. Så denne bygning er lavet i to eksemplarer.

 

Hovedhuset som denne bygning snart skal sættes sammen med er fra 1846.

Der går cirka 50 timer med at konstruere en bygning som denne. Dertil kommer selvfølgelig den tid det tager at måle den "rigtige" bygning op og lave tegninger.

Retur til

Højbanen

Retur til

Højbanen

 

Banebilleder 2008